søndag 4. september 2011


Nå starter vi opp med en helt ny speidergruppe her på Herre!
Oppstart 15.09.11

Kafeen på bedehuset blir vårt samlingspunkt
Torsdager kl 18-19

Mange gode grunner til å være speider
Grunnene til å drive med speiding er mange: Ha det gøy, være ute i naturen, være sammen med gode venner, utfordre seg selv, lære og oppleve noe nytt og spennende, reise på leir og mye mer. Viktig prinsipp for speidergrupper er at speideren er åpen for alle, så du trenger ikke å ha spesielle ferdigheter, evner, tro, overbevisninger eller interesser for å bli med. Alt du trenger, lærer du fort av andre speidere.
Vi inviterer barn fra 1.klasse og oppover. Hvordan vi deler opp gruppen, må vi se an. Det kommer an på hvor mange vi blir.

Vi har samlet en helt ny ledergruppe, og med oss på laget er bla: Anne Stavnes, Annette Kaasene, Laila Skaar, Stian Jahren, Morgan Lien, Roar Johansen, Lynn V.Simonsen, Cliff R.Mathisen og Marianne Roen, for å nevne noen. Gruppeleder er Ingse Wathne Lilleaasen.
Vi har laget en egen hjemmeside, der vil vi legge ut viktig informasjon og innhold for samlingene fremover. .

E-post: herrespeider@gmail.com

På hjemmesiden vår kan du lese litt om hva speideren er, og hva vi står for. Du kan også lese litt om forsikringsordningene våre, samt finne svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. Det vil bli gitt ytterligere informasjon til foreldrene på første samling den 15.09 kl 18! Det er viktig at foreldrene følger med på første møtet, evt sender oss en e-post med kontaktnummer og e-post adresse. Dette for å ivareta sikkerheten når barnet er på tur med oss.  

Vi ønsker alle små og store til en spennende sesong!
Speiderhilsen fra Ingse Wathne Lilleaasen og Marianne Roen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar