onsdag 4. januar 2012

Godt Nyttår!

1.Herre Speidergruppe starter opp igjen torsdag 12.januar kl 18.00 på kafeen! Det blir da gjennomgang av hva vi skal kunne til speideropptak.
Speideropptak blir torsdag 19.januar I HOVEDSALEN PÅ BEDEHUSET! Dette er en høytidlig sermoni som vi ønsker så mange som mulig skal få med seg. Dere kan derfor få invitere med dere foreldre, besteforeldre, tanter og onkler til denne dagen. Møtet starter kl 18.00 i hovedsalen.

Vi trenger litt kaker og er avhengig at en del foreldre baker litt til denne kvelden. Det blir salg av kaker og kaffe. I tillegg kjører vi et lite lynlotteri, og oppfordrer alle som har mulighet til å ta med en gave til utlodningen. Siden vi er opptatt av å støtte det lokale, er det hyggelig om denne kjøpes hos Eva, eller på Prix.

Vi har meldt alle inn i Speiderforbundet, og mange har nå fått giro i posten. Det er viktig at denne betales før opptak.

For de som har begynt i speideren nå før jul, blir det nytt opptak senere.

Videre kan vi informere om at vi nå vil begynne arbeidet med å lage en leirplass ved speiderhuset. Møtene vil derfor bli flyttet opp dit på sikt. Dato kommer vi tilbake til.

Velkommen til en ny spennende sesong!

Speiderhilsen fra Ingse og Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar