søndag 22. april 2012

Viktig informasjon til alle i 1.Herre Speidergruppe

I morgen, mandag er det st.georgsdag og vi på Herre er arrangør. Vi får besøk av speidere fra hele kommunen. Sted: fotballtomta kl 17-19. Se info på hjemmesiden. HUSK SPEIDEERSKJERF!

Torsdag denne uken er det fellesdugnad/ruskenaksjon på Herre. Speiderne skal vise samfunnsansvar, og vise respekt for naturen. VI blir med på dugnaden. Oppmøte ved kafeen kl 18. Vi rydder pramdragerstien! Ta med hansker! Foreldrene må gjerne bli med! Ta med rake og hansker!

TUREN TIL FLÅTE blir utsatt!! Vi har fått tilbakemelding om en del som ikke kan være med, og ønsker at flere skal få glede av tur.. Vi er nå litt på hæla, og kommer tilbake med ny dato, MEN det blir tur litt senere!!.

Sykkeldag Søndag 6.mai i langesund på dagen. Vi har ikke fått klokkeslett, (tipper kl 12) HER TRENGER VI PÅMELDING! Hvem vil bli med? Vi frakter syklene utover med bilen til Halvard. Alle må stille med egen sykkel+hjelm. Ønsker tilbakemelding fra alle, uansett om dere blir med eller ikke:-)

Ta med loddbøker på speider i morgen eller torsdag, kan også leveres hos Eva dersom dere ikke kan komme mandag eller på torsdag.

Speiderhuset: Vi har nå fått vann på speiderhuset, og noen flinke pappaer har byttet toalett for oss. Huset kan nå brukes, noe vi er veldig glade for.Tusen takk til alle som har hjulpet med rydding, vasking, skifteing av vinduer og toalett. Vi har kastet veeeldig mye utstyr, og kunne trenge følgende: Kjeler, og litt kjøkkenutstyr. Gardiner, lengde 160. Gjerne lyse med litt mønster/blomster (I hovedsalen er det tre vinduer,Vi har 2 grupperom og et kontor med vinduer). Lykter som vi kan ha lys i ute, og til å henge i vinduene. Telysestaker til bord. Litt tegneark, teip. lim osv. Gi gjerne tilbakemelding dersom du har noe å donere bort.

Ja, og en siste ting, har du en støvsuger stående som ikke brukes? Vi trenger en på huset:-)

Speiderhilsen fra Marianne og lederne i 1.Herre Speidergruppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar